I Know The Club Close At 3, What's the chance of you rolling With Me?


Päron need doggie, doggie need päron

Idag var nog kvällen jag faktiskt verkligen insåg hur sjuka i huvudet jag och Malin är.

Malins ord:
"Förövrigt håller en intressant konversation på nu med Elin. Man kan säga att hon har ”went thru the light” och ”passat til the dark side” så att säga!"

It's a beautiful thing

 

Bio, Musik och lite känslor

Igår var jag och Matilda på bio, The ugly Truth. Det var mest Matilda som ville se den men A friend gotta do what a friend gotta do och förresten var den bra!

Idag känner jag mig totalt livlös, död, igen. Många av de dagar på senare tid, försökte vila(sova) lite förut men kunde inte sluta tänka på att jag slösade bort dagen, visserligen gör jag inget vettigare men ändå sa min kropp nej till sömn, tack kropp... eh, inte.
Vad gör jag istället? Skriver i bloggen och lyssnar på fina Whitney Houston. De senare dagarna har jag bara lyssnat på lugn musik, exempel Melissa Horn, är bara sugen på lugnt. Lifehouse sitter bra då också.

Imorgon är det tydligen tjejkväll på mitticity, mitt första svar till att gå på det var "åh nej, jag orkar inte!" men sen berättade Elin att man fick en hel del gratis påsar förra året och tjejkvällen är en självklarthet. Gratis är bäst.
Ett till tydligen, imorgon ska jag rida, whaaaat?! Ja, jag hoppas ridstjärnan sitter kvar i mig sedan yngre dar, (kände många tveksamheter nu när jag nyss skrev det här).

Nej, nu snart ska jag orka ta mig till Jennifer och hälsa på den själen, gos.
Många ämnen blev det i det här inlägget också.

Mysig vän

jennifer - Leo säger:
jag är trött

Elin säger:
jag med, ska nog sova snart!


jennifer - Leo säger:
ja, jag med. men jag kommer inte somna
vi kan låtsas att vi sover sked=)


En fin och mysig vän, underbart.


Stora Bruna ögon?

Jag vet vad som måste göras ändå sitter jag kvar här,
och det skrämmer mig att du där kan nå mig vart jag än är.
Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans.

Jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här,
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig i tanken med min hand.

Tomelilla

Tvådagars har satt sina spår, men det var det värt, speciellt igår :) Bilder tar jag nästan aldrig längre heller så några sånna roligheter kan jag inte heller lägga in, jag har blogg torka helt enkelt och har haft det ett tag nu.

Nu snart ska jag och mamma åka iväg och hälsa på mormor&morfar, en vän ifrån skåne är där så det blir nog trevligt! Och oj vad jag insåg hur mycket jag saknar sommarstugan i tomelilla (skåne), jag saknar monja, springa igenom ko-hagen mitt i natten och vara så livrädd som jag var för kossor på den tiden. Jag saknar rida på den lilla hästen, bli skrämd av min syster. Jag saknar alla dessa tvestjärtar som är överallt där, och jag saknar att se nyfödda rölätta kattungar och mest av allt saknar jag skånska... Tur är väl att mamma, mormor&morfar kan ge mig det sist stående iaf.

Men nu ska jag äta resten av Thai maten som vi köpte i fredags, jag har längtat lite.
Kram. Hallelujah

Aouh! Foot

Igår var en bra kväll, trots skavsår, blåsor och en konstig känsla i vänster fot. Känslan som känns är lite den att benet och foten inte sitter ihop utan att det är ett litet mellanrum emellan men ändå kan jag styra den någorlunda. Skit skumt.

Nu ska jag fortsätta dippa tungan i hockey pulver, lyssna på Jay Z och göra mig iordning. Var bara tvungen att uppdatera er på fot fronten.
En sak till, jag hatar kläder.

Hard knock life

Stead of treated, we get tricked
Stead of kisses, we get kicked!

Empire State Of Mind

Kan-inte-sluta-lyssna.
(klicka på "paus" knappen på ipoden för att stänga av bakgrunds musiken)

LET'S HEAR IT FOR NEW YORK, NEW YOOORK!
theese streets will make you feel brand new, big lights will inspire you

Papa-Paparazzi!


Det senare klippet tog dom bort ifrån Youtube så här är iprincip samma, fast nytt.
De tar väl snart bort det här med dock, Youtube har blivit så jäkla dåligt!

Thums up -Blogg

En blogg jag verkligen gillar, den är mysig, hon är mysig.
I grund och botten handlar den om att vara 24 år och ha bröstcancer.
http://sara.solomag.se/

For a cold season and warm heart




Jag vill ha dom i vinter! Dom är så söta, men dyra.. 849:- är dyrt för en fattig student, speciellt när jag ska till London snart, men KANSKE efter London. Då kanske jag har pengar över ifrån resan och räknat med mer än jag behövt eller så har jag hittat andra skor där borta.

Nu ska jag fortsätta hosta och snuva på min lediga dag, tillsammans med ett nytt avsnitt av: "Älskade, hatade förort". Jag älskar svt's dokumentärserier. "Leslie" var så bra och jag gråter lite för att den är över, men jag ler för att han nu är en 20 årig(?) som lever utan problem :) Han kan vara bland det sötaste jag sett!

Just for u

..Jennifer!
Tänkte bara trösta dig med att inte jag heller dricker kaffe.
Men varför skulle vi börja? Man får missfärgade tänder utav det!

I'm about to have a breakdown

JA, jag har fortfarande lock för ena örat och JA nu gör det ont också jag hoppas inte att jag har öroninflammation(?) Jag hade det jämt som liten, eller ofta iallafall. Hostar gör jag också, och efter varje host utbryter jag: "svin influensan!" haha, det är lika kul varje gång jag säger det så min syster hör. "NEJ du har inte svininfluensan Elin!"

Kom nu på att jag måste duscha innan jag går och lägger mig, dåligt och jobbigt! Men hellre nu för till morgonen skulle jag aldrig orka, då snoozar jag in i det sista..
En halvtimma innan bussen går :) Lite nässpray ska jag ta nu också för det ska tydligen förhindra öroninflammation att bryta ut, jag litar på dig mamma. Föräldrar är bäst. Ibland undrar jag, hur vet dom allt? Hur ska jag kunna veta så mycket och ha svar till mina barn? Jag får nog titta på endel "Vem vet mest" avsnitt innan jag några barn får.
Eller installera Google i hjärnan eler något..


Ett tyst meddelande
 

PostSecret


Prom queen

Jag har haft lock för örat i över en timma nu, och det börjar göra mig lite smått galen.
För att underhålla mig och tänka på annat har jag under den här tiden kikat på bal klänningar. Jag vet redan vilken färg jag ska ha men försöker hitta en fin modell men det verkar vara ganska omöjligt. Tittar på kändisar ifrån röda mattan men hittar ingenting som verkligen tilltalar mig, så jag får fortsätta sökandet.

Have a grrreat day.

Sure, I'll start wearing a thong honey, when YOU do..

Maah, best group on facebook!
Är inte stringtrosor typ det osexigaste som finns?! Eller inte ens typ, det ÄR det! UUUÄÄHHH. Jag trodde det var en grej man hade i typ sexan/sjuan? Sen inser jag att folk i min ålder fortfarande använder det och såklart även äldre, vad händer?! :o 
HOTPANTS & HIPSTERS FOR THE WIN!

WHOOTY!

I say “whooty” they say “whooty?” i say “white gurl wit a booty”
her last boyfriend left her back at home cuz he thought she was overweight
you ain’t gotta put no d’s on it, i jus wanna squeeze on it

she’s a whooty, a white gurl witha booty
she’s a whooty, a white gurl witha booty

her mama thinks she fat but we like all of that
and her daddy think she's black but lil mama got that back
see her boyfriend don’t like her and her friends want to fight her
she’s VH1, BET, MTV jam a the
week

I don’t like dat skinny shit´

she likes lil wayne and T-pain (shes a whooty a whooty)
chris brown and paul wall(shes a whooty a whooty)
she’s got soulja boy pictas on her wall and
EDubb pictas on her drawers (shes a whooty a whooty)




3 is a magic number

...yes it is, it's a magic number(?)
La la la, jag är inget stort fan utav den nya tv3 loggan, den gamla var bättre.

Hade det mysigt tillsammans med Elin och Sofie idag på waynes i den skinande solen, bara prata prata prata och prata, så som det ska vara :)
Jag är så sugen på Thai mat och jag föreslog med min syster att vi skulle dela på en goding eftersom man får så mycket, men nej. Bara för att hon vaknat på fel sida idag, annars vet jag att hon skulle sagt ja, jag vet det.

JAG VILL HA THAI MAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
Dålig syster...

elingonzalez


Long and wierd day, dunno what to think dunno how to sleep
dunno how to feel dunno how to not feel, dunno how to not not know.

Damn it's cold this evening..
(Jag vet inte varför jag nyss skrev på engelska.. Eller jo, kanske? Kanske för att när jag tänker i huvudet för mig själv tänker jag nästan alltid på engelska, speciellt när det är dramatiskt. DRAMA! Måste träna inför London också!)


Bara för att bilden är fin, slänger mig inte ur det på sånt vis.

Another day

Spelat Sanki med min syster i någon timma nu, allt är alltså som vanligt det vill säga.
Vi gjorde Elin club sandwitch (gissa vem som döpte den.. EH)! Dagen har bestått av missförstånd ännu engång, inte så bra, men det tar vi igen imorgon. Kört bil till hammarö för att spela minigolf, stängt. Kört bil till skutberget för att spela minigolf, stängt. Tagit benen till kiosen för en påse godis, öppet. Varit ute på gräsmattan och spelat kubb, förlorat. Jag har även insett att jag missat alldeles för många fotbolls matcher på tv hittils, skärpning på det!

Imorgon är det en del som behövs tas itu med, krafter till det behövs tack. Men det kändes lite dåligt med det faktiskt, förhoppningsvis blir det bättre efter en natts sömn, fast det tror jag faktiskt inte. Måste nog ta itu med problemet istället för det här är en av dom som inte går komma undan, inte ens hur mycket jag vill. Vi tar det imorgon som sagt. NU, läsa, mysa, sova.

Sleep tight.

MAOAM!

Where's ma' maoam?! Malin malin malin malin. Saknar min fina malin!
Hon är som en underbar pojkvän except the whole sex/relationship-thing, det är underbart.
Fast hon är bättre, för hon hör av sig när hon lovat och hon vet att vi tjejer är mänskliga och faktiskt också bajsar. DET är bananas!


Patrick Swayze past away




"NEW YORK. Patrick Swayzes kamp mot cancern är över. Den världsberömde filmstjärnan dog i går, 57 år gammal. Han avled stilla, omgiven av sin familj,
efter 20 månaders kamp mot sjukdom."

Right here next to me

he's got the sunshine in his body and his smile can't hurt a human being
he only got love for the human and that along with he's face makes him the most beautiful thing on this planet, and she can't figure out what he's doing her right here next to her, this beautiful boy
                                                                               


Living for the weekend

Också har måndagen snart passerat och tisdagen smyger sig alldeles snart på. Helgen var fin, i fredags myste jag och vi tittade på film och spelade Fifa, jag var sjukt dålig på det men är sjukt bra på att lära mig tv-spel så snart slår jag honom! I lördags tittade jag på fotboll och efter det var det snabba ben hem, duscha, blåsa, platta och sminka sig, invänta Malin och sedan iväg till Sofie för att grilla och förfesta. Klockan halv elva åkte vi in och vi kom säkert inte in någonstans förens kvart över elva (inte så sent egentligen, men jo det tog 45 minuter), vi tappade bort varandra hela tiden, eller ja, alla sprang iväg överallt.. Men tillslut fann alla äntligen varandra och vi pendlade mellan score och arena. Bilder la jag upp i något tidigare inlägg så det orkar jag inte lägga in igen.. OCH
 i söndags var jag bara hemma och myste med mig själv och mjukisbyxorna fram tills att Jennifer och Leo kom hit för en film, kos kos.

Imorgon är jag ledig och även i övermorgon, sofie ska jobba och vi har hur lång tid som helst på oss att göra den där foldern så varför inte. Men idag var vi egentligen lediga men jobbade med projektarbete, så det tar igen ledigheten lite.

Nej nu ska jag sova, jag har galet hår(krulligt) och en tröja som luktar gott att sova i, det är då man vet att det är sovdags. Sov gott och godnatt.

Förresten..
Glad blev jag när Beyonce vann det stora priset på VMA också.
Jag har ett blåmärke på höften som gör ont, Sofie puttade mig!
Om en månad och sisådär två veckor åker vi till London..
NU. Godnatt.


Tell me you&me matters, don't we?

Fading suddelly
I'm so close to being yours
Won't you stay with me
Please

It's yours

Grab my body baby
Hold my heart, don't break it
It is yours, it is yours
And I can't never get enough

Janet Jackson Tribute to Michael Jackson

Now that's a performance! Loving this...

Kanye West

Gör underbar musik, tråkigt att han inte riktigt verkar vara fullt så underbar i verkligheten. Hoppas han bara hde en dålig dag, och likaså för två år sen då han gjorde något liknande. ;(

Happy last night

...And the award for best kiss goes to us! ♥


   

  


It feels so damn good

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race, But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down

Hey, now I'm crashing, don't know how it happened
But I know it feels so damn good
Said if I could back, and make it happen faster
Don't you know I would baby if I could

Say you gotta put the good with the bad, happy and the sad
So will u bring a better future than I had in the past
Oh Cause, I don't wanna make the same mistakes I did
I don't wanna fall back on my face again
Whoa, whoa, I'll admit it, I was scared to answer love's call
Whoa, whoa, and if it hits better make it worth the fall



11 september



Igår var det 11 september och åtta år sedan två flygplan krashade in i world trade center och jag minns exakt vad jag gjorde och vart jag var den dagen, för åtta år sedan.
Minns du?

TEAM BLONDINBELLA

Tittade nyss in på Kissie's blogg av någon konstig anledning (jag vet, orka ge henne publicitet, men nu gör jag det, emot min vilja). Hursomhelst! Så ser jag att hon har någon slags tävling "kissies new boyfriend" också ser jag översta bilden. En karlstad kille, vad fan? Känner inte killen men jag minns 2006 när jag hade tappat min mobil då var det han som hittade den och gav den tillbaka, därav kände jag igen honom.
Nu var det väldigt mycket "intresseklubben antecknar" över det här inlägget, men jag bara kände ofta han skickar in bild och "vill" bli kissies new boyfriend, ofta någon vill det överhuvudtaget. Förlåt, men nej. I never been a hater but I can't stand her.
Det enda hon gör är att snacka skit om Blondinbella, kanske för att hon insett att hon aldrig kommer bli så smart och intelligent som henne. (Blondinbella ger jag mer än gärna publicitet!) Blondinbella ÄR power!

Happiness... is just outside my window


vad har hänt? jag har verkligen känt mig trött och hänging de senaste dagarna... kan det vara höst mörkret? (som inte ens kommit så mycket egentligen). Jag vet inte vad det är, jag sover alltid när jag kommer hem och inte lite heller utan jag DYNG sover och sedan lägger jag mig inte sååå sent så även då sover. Jag sover hela tiden! Och när jag väl är vaken känner jag mig gnällig, sådär gnällig och stönig som när man inte fick det man ville ha i affären när man var liten, du vet(?) Speciellt när jag ska sova. Men jag tror att det är för att jag saknar lite för mycket, men nu ska jag göra något åt det iaf, äntligen, och imorgon också! :)

..och dom som läser måste verkligen kommentera för nu snart tappar jag stinget,
(Yes this is a threat)! nu ska jag gå ut en stund med saknaden, kommer tillbaka utan den :)

Ät Rosa Rattar - Rädda Liv


it's me snitches


Nöjd tjej som klarade göra/få in playlisten, helt själv!


RÖDNETTE!

Som sagt, nu har jag kommit in på färga håret tankarna, de brukar vara svåra att få bort utan att genomföra, jobbigt! Blond är Elin, blond är mig och det jag har trivts bäst i genom alla år. Jag har varit blond, svart och brunette. Men nu vill jag prova Rödnette (röd/brun.. se bild) men jag vet inte om jag vågar. Och om jag vågar... Om jag bir missnöjd, hur svårt är det inte att få ur röda toner och till att få blont igen? Hur svårt som helst! Och det kommer slita som jag vet inte vad. Men om jag nu blir nöjd så vet jag att jag ändå kommer vilja bli blond igen till studenten/balen, det är ju dock en bra tid dit, men ändå. Jag antar att det lutar emot nej egentligen, men nog skulle jag vilja prova!

     Rödnette! Denna hårfärgen ÄR underbar :)


Skulle jag passa i det? Nuvarande hårfärg, fast något mörkare nu..

Bra, tack, hej!
Läsarna bara sjunker här på blogg.se :(..

Brooklyn Go Hard


Hairy

Okej, hösten har inte alls hälsat på i mitt hår. Satt i ps och bara kände för att göra om en bild.. Men jag har funderat på att blir röd/brunette till hösten och slippa färga den lilla utväxt oså, men jag vet inte. Iprincip varje gång jag färgat bort den blonda har jag ångrat mig. Jag vet inte varför men i mörkare hår känner jag mig som vemsomhelst!

Hej Höst

Hösten har hälsat på i mitt hår.

No one has swagga' like these four guys


Yummie yummie I got love in my tummie

Nu har jag nyss gjort mig mat och även ätit den, nudlar med kyckling. Yummie! Men jag är sjukt sugen på mat idag så just nu sitter jag mest och väntar på att bli hungrig igen så jag kan äta den goda pizzan mamma köpt. MAAAAAAAAAAAT!


coulda, woulda, shoulda

Don't you hate a could of, would of, should of?
Could of did, would of did, well you should of

Run This Town

Jay Z killed it!

18 years of wondering

Några få bilder ifrån när vi firade mig, förfest, här, innan krogen :)


Tårta var tydligen ett måste så det fick bli en liten spontan tårta, men fin oj så fin?!

     

Godnatt folks

Godnatt alla som ska till skola och arbete. Imorgon är jag ledig så nu ska jag sätta på en film, sluke plopp och ligga under täcket i en t-shirt som ikke är min och luktar så gott :)
In your face! Haha, moget Elin, moget.

kos

My president

Today Was A Good Day Hope I Have Me A Great Nite
I Dunno Wat U Fishin For Hope U Catch You A Great White
Need I Say Great White Heavy As Killer Wales
I Cannot Believe This Who Knew It Came In Bails
Who Knew It Came Wit Jail Who Knew It Came With Prison
Jus Cuz You Got An Opinion Does That Make You A Politician
Bush Robbed All Of Us Would That Make Him A Criminal
& Den He Cheated In Florida Would Dat Make Him a Seminal
I Say And I Quote We Need A Miracle
And I Say A Miracle Cuz This Shit Is Histerical
By My Nephews And Nieces I Will Email Jesus
Tell Him Forward To Moses And CC: Allah
Mr Soul Survivor Does That Make Me A Konvict
Be All U Can Be Now Dont Dat Sound Like Some Dumb Shit
When You Dogged Of Crew Orders Black As My Nigga Boo
It's Really A Desert Storm Thats Word To My Nigga Clue
Catch Me In Las Vegas, A.R. Arizona
Rep For Them Real Niggaz Im Winnin In California
Winnin In Tennessee Hands Down Atlanta
Landslide Alabama On My Way To Sevana

Don't get caught slippin


"Toffel"

Okej, jag förstår och vet hur mycket man kan tycka om en annan människa och jag förstår även hur mysigt det är att umgås med den man tycker om på det kärleksfullaste sättet. Men ibland går det verkligen förlångt(?). Umgås iprincip varje dag, vardag som helg. Ja, det är jätte mysigt, men är det inte mysigt att sakna någongång? Jo det är det, tycker åtminstonde jag. Och det värsta av allt, om man umgås så ofta, hur ofta umgås man då med kompisar? Aldrig! Man borde umgås med kompisar MINST två dagar i veckan. För vad händer om förhållandet inte håller? Vart ska du då vända dig? Till kompisarna du svikit? Om du har riktigt tur har du kompisar som förlåter dig även om du inte förtjänar det.
Kärleken till sin älskade är viktig, men likså kärleken till vänskapen.

Let's get a tattoo!

Nu har jag tänkt och tänkt i så många månader så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag hade en text som jag jätte gärna ville ha för det var ett vackert budskap men om jag gör den kommer jag få skit av en viss människa en bra tid framöver, och orkar jag det? jag vet inte. Så om det är någon som vet en fin text, vadsomhelst! Lämna gärna en kommentar och skriv den där!

Porn STAR without the porn thing


Remember


It was a date, It's a date

Date.
Ny har jag fått hur mycket bra musik som helst, tack du fina! :) Nu ska jag äntligen lägga mig och förhoppningsvis inte sova bort för mycket av morgondagen. Imorgon ska jag umgås med Matilda & Malin, bio var det egentligen tänkt men vi hyr nog en film istället och höjer mysfaktorn här hemma till max, typiskt oss!  Godnatt.

Ska springa in och krama min syster som somnat framför tv:n först bara. Söt! :)

chill out wines for chill out moments

Idag kommer Malin hit på myskväll, det lär bli hur mysigt som helst! :) Så får jag se hennes tatuering och vara lite svartsjuk på den också. Imorgon ska jag nog på bio och på söndag ska jag leka med Matilda, sweet! =)

Nu ska jag ha för mys innan malin kommer och äta lite chips och spela Roller Coaster, det är det bäääästa data spelet någonsin, tillsammans med the sims. Bygga är kul!

MALIN

..Har tatuerat sig. Jag vill också!

SOFIE

Sofie skriver inget.

varför vill jag inte ha det när jag kan få det och varför vill jag ha det när jag inte kan få det?

Visst är det så. Idag kom jag hem ifrån skolan, vrålhungrig. Öppnade kylskåpet, inga rester att värma på. Öppnade frysen, ingen mat att göra. Tittade mig omkring, ingen mamma hemma som kan handla. Så jag har gått hungrig iprincip ända fram tills nu,
När mamma kom hem... Nu är jag inte hungrig längre.
Det är ju inte direkt någon engångsgrej det här, det brukar hända med det mesta, även lite mer allvarligare saker!


RSS 2.0